katte

Harlekin-horses.dk

Harlekin-bengals

 

Vi avler smukke, sociale og sunde bengalere på sjælland (Klippinge). Vores katteri er altid åbent for besøgende efter aftale, og vi viser gerne vores katte frem.

 

Vi avler "farver" og har p.t. sne, black brown spotted, sølv, og sølvsne. Udover fokus på farve, elsker vi store tydelige rosetter, sammenholdt med et udtryksfuldt hoved.

 

Vi udstiller de katte vi avler på, for at sikre os at racestandarden holdes.

 

Vi går meget op i, at de killinger vi sælger er sociale dyr, der er præget af mennesker, herunder børn. Vi bruger meget tid på, at håndtere killingerne, så de er trygge og tillidsfulde ved afrejse.

 

Vi har udover vores katte, to dejlige dansk svensk gårdhunde, der leger og omgås alle vores katte, uden problemer.

 

Alle vores killinger er sundhedstjekket ved afrejse, vaccineret første gang og chippet, samt ormebehandlet. Vi sælger primært kun til kæl, men er du reigstreret opdrætter, og har et stort kendskab til racen, og overholder de betingelser vi stiller for dyr til avl (sundhed, udstillinger, m.m.) så kan vi tale om salg af en fertil kat.

 

Er du interesseret i at vide mere om os og vores katte, eller har du spørgsmål til ovenstående? så kontakt os endelig. Jeg (Mette) har primært med kattene at gøre i forhold til det praktiske, og jeg træffes på tlf. 22321340.

 

OneWeb 2012 © Copyright